Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Un nou joc face victime în rândul tinerilor. Vezi cât de periculoasă e provocarea!

După impactul uriaș pe care l-a avut jocul „Balena Albastră” la nivel mondial, un nou joc periculos crește numărul de victime în rândul tinerilor, provocându-le arsuri severe sau chiar decesul.

Jocul este o provocare cu „apă fierbinte” – ”The Hot Water Challenge” și este inspirat din mai multe video-uri pe YouTube în care apar imagini cu tineri sau copii care toarnă apă clocotită peste un alt prieten care nu suspectează că s-ar putea întâmpla ceva rău. Victimele fie dorm, fie sunt cu spatele și sunt luate prin surprindere. Apa fierbinte turnată peste ei le provoacă arsuri severe, necesitând luni de medicație și recuperare. De asemenea, o fetiță a murit după ce a fost provocată să bea apă clocotită cu paiul, suferind răni fatale la nivelul tractului respirator, decedând ulterior.

Părinții victimelor sfătuiesc alți părinți să își avertizeze copiii cu privire la pericolele la care se expun imitând astfel de jocuri de pe internet și să îi supravegheze în permanență. O simplă căutare cu „hot water challenage” dă mii de rezultate pe YouTube, iar imaginile sunt de multe ori șocante și greu de privit. În afară de Statele Unite, s-au înregistrat cazuri și în Brazilia, Spania, Franța.

Atenție, părinți! Internetul poate fi un loc periculos!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *