Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Urmărit internațional pentru jaf și fraude de date, depistat de polițiști la Roman

La data de 16 februarie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Roman au identificat un bărbat, de 41 de ani, din București, care era urmărit la nivel internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Danemarca au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunilor de pentru jaf şi fraude de date, pe raza acestui stat.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române.

Bărbatul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău care a emis ordonanţă de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore, persoana în cauză fiind depusă în arestul I.P.J. Bacău, urmând a fi prezentată Curţii de Apel Bacău pentru confirmarea mandatului European de Arestare.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *