Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Urmează o bombă de transparență în achizițiile publice din județul Neamț

Deoarece primăriile din județul Neamț sunt în parte reticente în a publica achizițiile făcute, am inițiat cel mai mare proces de transparentizare care a existat vreodată în presa din România în ceea ce privește achizițiile publice la nivel local.

Am reușit să centralizăm cheltuielile făcute de majoritatea primăriilor din județul Neamț de la începutul anului și până acum, iar în următoarea perioadă vă vom prezenta, primărie cu primărie, pe ce au cheltuit banii, care au fost costurile și cine a încasat.

Inițiativa face parte din secțiunea ”Avocatul județului” o rubrică prezentă ziarpiatraneamt.ro, ziarbicaz.ro, ziarroznov.ro, ziarroman.ro, ziartarguneamt.ro.

Aceeași rubrică, ”Avocatul județului”, a publicat până acum rapoartele Curții de Conturi pentru aproape toate primăriile din județul Neamț și are pregătite spre publicare și rapoartele aferente ultimelor controale efectuate și la celelalte primării din Neamț.

Click aici pentru a vizita rubrica AVOCATUL JUDEȚULUI

Stați aproape. Începe deranjul.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *