Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Viziunea edilului din municipiul Roman despre educație

Ziua Mondială a Educației l-a adus pe edilul Lucian Micu în mijlocul copiilor. Pe 5 octombrie, la ceas aniversar, elevii și dascălii unei școli din municipiul Roman, au fost felicitați persoanl de primar. Acesta și-a exprimat și viziunea despre educație.

Astăzi, 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației. La mulți ani celor care ajută la educarea celorlalți, celor care sunt educați și celor care înțeleg că educația este piatra de temelie a unei societăți ce vrea să se dezvolte!
Sper ca elevii, cadrele didactice și personalul auxiliar din școlile din Roman să petreacă această zi într-un mod cât mai plăcut și sper ca, pe viitor, educația din România să se bucure și de ”comandanți” care să o trateze cu respect și să le ofere tinerilor cu adevărat șansa de a-și face un rost în viață.

Anual, pe data de 5 octombrie, este celebrată ziua educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu. Această zi a fost desemnată de UNESCO pentru a marca semnarea ”Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor” (1966).
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *