Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Protecției Civile din România va fi marcată și în municipiul Roman

28 FEBRUARIE – ZIUA PROTECȚIEI CIVILE DIN ROMÂNIA

Pentru a marca Ziua Protecției Civile din România, în data de 28 februarie a.c., între orele 09:00 – 15:00, ISU Neamţ va organiza Ziua Porților Deschise.

Vizitatorii sunt așteptați la sediile Detașamentelor de pompieri din municipiul Piatra Neamț, Roman și Tîrgu Neamț, prilej cu care vor fi prezentate mijloacele de intervenție în caz de dezastre și modul de folosire a acestora, precum și modul de comportare în cazul producerii acestora.

Pentru popularizarea locului și rolului Protecției Civile în asigurarea securității umane, în data de 28.02.2018, se va organiza și desfășurara, în toate unitățile de învățământ din județul Neamț, un exercițiu de evacuare în caz de cutremur, având ca temă campania națională “Nu tremur la cutremur”.

Tot cu aceeași ocazie se va organiza un punct de informare preventivă în incinta Shopping City Piatra Neamt și în zonele centrale ale municipiului Roman și orașului Tîrgu Neamț.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *