Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

100 de puieți de stejari, plantați în Parcul Municipal Roman

Primăria municipiului Roman a plantat marți, 5 martie, 100 de puieți de stejari în Parcul Municipal Roman. Acțiunile de plantare de arbori vor continua și în perioada următoare.

„Primăvară a început frumos la Roman. Am plantat astăzi primii 100 de puieți de stejar în Parcul municipal Roman, o bijuterie a naturii. Vom continua plantările în perioada următoare. Mă bazez și pe sprijinul asociațiilor de proprietari, dar și a tuturor celor care vor să ajute ca orașul nostru să fie și mai frumos, și mai curat, și mai verde.”,  a declarat primarul Lucian Micu.

 

Primăvară a început frumos la Roman. Am plantat astăzi primii 100 de puieți de stejar în Parcul municipal Roman, o bijuterie a naturii. Vom continua plantările în perioada următoare. Mă bazez și pe sprijinul asociațiilor de proprietari, dar și a tuturor celor care vor să ajute ca orașul nostru să fie și mai frumos, și mai curat, și mai verde.

Publicată de Lucian Micu pe Marţi, 5 martie 2019
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *