100 de tineri din Neamț așteaptă tabăra susținută de deputatul PSD Oana Bulai

Pentru prima oară la Neamț, Oana Bulai, deputat PSD, a deschis ușa tinerilor cu o tabără care, dacă va reuși să aibă un caracter de permanență și să se desfășoare anual, va avea un mare potențial de creștere.

Este știut faptul că taberele pentru tineri de acest tip sunt susținute în majoritatea țărilor civilizate de marile partide politice, cu scopul de a sprijini viitorii adulți să aducă plus valoare în societate. Tabăra organizată de deputatul Oana Bulai e o ocazie pentru Partidul Social Democrat să se deschidă spre tineri și să îi transforme în adevărați campioni. Până acum, în România, doar cei de la UDMR făceau astfel de tabere cu un succes incontestabil și cu mari beneficii pentru tineri.

Proiectul VIITORUL EȘTI TU, demarat de Oana Bulai, reprezintă un program educațional de leadership gândit pentru tineri. Proiectul pilot al programului a debutat la Roman, județul Neamț, în anul 2020, la el participând sute de tineri de peste 14 ani. Managerul proiectului, Oana Bulai, și-a propus să construiască o echipă de campioni, capabili să strălucească, o echipă de prieteni care vor fi viitorii lideri ai acestei țări.

Oana Bulai își continuă proiectul și anul acesta, ridicând ștacheta. Workshop-urile devin o tabără de dezvoltare personală pentru 100 de tineri din Roman cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, care vor beneficia de acest program gratuit. Tabăra va avea loc în perioada 20-25 iunie 2022 la Hotel Doina din stațiunea Neptun.

Înscrierile au început în luna mai și s-au încheiat pe 5 iunie. Tabăra constă în workshop-uri de: educație financiară, relații și comunicare, încredere în sine, descoperirea vocației.

„Interesul de care ați dat dovadă este copleșitor. Peste 270 de tineri s-au înscris pentru acest program. Mă bucur să văd un număr atât de mare de tineri romașcani interesați să învețe lucruri noi, să se dezvolte personal și să își depășească limitele. Vă mulțumesc și vă sunt recunoscătoare pentru implicare!

Acum, urmează perioada de selecție a celor 100 de tineri care vor merge în tabără. Nu va fi ușor, pentru că am primit o mulțime de răspunsuri interesante.

Dar, avem o comisie de selecție formată din profesioniști, oameni deosebiți, care vor putea face departajarea. Președintele comisiei este Ilie Boloca (Directorul Clubului Copiilor Roman), iar membri în comisie sunt: Ionuț Ciocoiu (Colegiul Național „Roman Vodă) Oana Cozma (Liceul cu Program Sportiv Roman), Curpan Angela și Simon Minodora (ambele de la Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu”).”, a declarat Oana Bulai.

În cursul zilei de duminică, 12 iunie, Oana Bulai s-a întâlnit în parcul din Roman cu tinerii care s-au înscris pentru a merge în tabără și care corespund criteriilor necesare de selecție.

„A fost un moment deosebit la care mă bucur nespus că au participat și părinții lor. Le mulțumesc acestora pentru încredere și pentru că susțin proiectul taberei pentru dezvoltare personală. Atmosfera a fost una foarte plăcută și emoționantă, atât pentru ei, cât și pentru mine.

Mi-aș fi dorit să mai stăm să vorbim și să petrecem mai mult timp împreună. Însă, cu cei 100 care vor fi selectați vom avea la dispoziție 6 zile pentru a ne cunoaște mai bine.

Recunosc că iubesc tinerii și îmi doresc ca prin tot ceea ce fac să vin în sprijinul lor. Tocmai de aceea, în urmă cu 2 ani am pornit proiectul VIITORUL EȘTI TU, cel care cuprinde programe educaționale și de leadership pentru tineri. Nu ascund că îmi doresc să duc mai departe aceste activități și pe viitor. În scurt timp, echipa de selecție va decide cine sunt cei 100 de tineri care vor merge în tabără! Mai este foarte puțin!”, a conchis Oana Bulai.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy