Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Mii de romașcani au participat la procesiunea din Duminica Ortodoxiei

Duminică, 20 martie 2016, alături de mii de romașcani și de pelerini din Arhiepiscopia Romanului și Bacăului, primarul Laurențiu Dan Leoreanu a participat la procesiunea din Duminica Ortodoxiei organizată în municipiul Roman.
Procesiunea a debutat cu o slujbă de mulțumire oficiată de ÎPS Părinte Arhiepiscop în prezența reprezentanților autorităților locale, a peste două sute de preoți din cele cinci protopopiate ale Eparhiei, a pelerinilor și a numeroși copii. În cuvântul rostit, primarul orașului, Laurențiu Leoreanu, a lăudat inițiativa ÎPS Părinte Arhiepiscop Ioachim și a adresat un mesaj de suflet tuturor celor prezenți la procesiune.
Participanții au pornit apoi, purtând icoane, din Piaţa „Roman Vodă“ spre Catedrala Arhiepiscopală din Roman, unde credincioșii s-au închinat icoanelor făcătoare de minuni de la Mănăstirea Giurgeni și de la Biserica ”Sfântul Nicolae” din Trifești.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *