Proiectul „Păstrarea unui sens al vieţii în cazul tinerilor bolnavi de cancer” continuă în protopopiatul Roman

Cu binecuvântarea Inaltpreasfințitului Părinte Ioachim, sectorul Social filantropic al Centrului eparhial Roman și prin părintele inspector Ilarion Mata, în data de 7 martie 2016, a fost demarat proiectul religios filantropic intitulat „Păstrarea unui sens al vieții în cazul tinerilor bolnavi de cancer”.
Organizatorii precizează că scopul acestui proiect, aşa cum sugerează și titlul, este de a sprijinii spiritual dar şi material tinerii care suferă de această boala necruțătoare.
În zilele de miercuri și vineri din Postul Paștelui, prin rotație, va fi oficiată slujba Sfântului Maslu și Acatistul Maicii Domnului Pantanassa, izbăvitoarea de cancer.
Miercuri, 23 martie, preoții si credinciosii din parohia Pogorârea Sfântului Duh ( Armenească ) din Roman, la ceas de seară, după Liturghia Darurilor mai înainte sfințite, au înaltat rugăciuni pentru tinerii care sufera de nemiloasa boală
Toti banii strânși cu această ocazie, 1220 lei, au fost donați unui elev din clasa a XI a Liceului cu Program Sportiv – Roman.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy