Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

15 romașcani , în audiență la primarul Lucian Micu. Vezi care au fost solicitările

În cadrul programului de audienţe, joi, 2 februarie, primarul Lucian Micu s-a întâlnit cu 15 romaşcani care au avut solicitări ce pot fi rezolvate de administraţia publică locală. Problemele ridicate au ţinut de necesitatea refacerii marcajelor din sensurile giratorii, amplasarea unor limitatoare de viteză pe Vlad Ţepeş şi Principatele Unite, modificarea orarului pentru şcolile de şoferi – în sensul să li se permită accesul cursanţilor pe străzile principale şi în intervalul 07.00-09.00 şi 12.00-14.00, alocarea unor locuri de parcare din zona centrală locuitorilor din aceste zone, acordarea de ajutoare de urgenţă sau probleme legate de fondul locativ.

De asemenea, un romaşcan i-a propus primarului Lucian Micu înfrăţirea municipiului cu localitatea Larissa (capitala provinciei Tesalia), din Grecia, acolo unde numele lui Ion Ionescu de la Brad este trecut pe o placă comemorativă aflată în curtea bisericii Sfântul Gheorghe din Larissa, ca urmare a implicării marelui agronom în implementarea unor metode revoluţionare în agricultură, care au ajutat mult populaţia din zonă. Idee a fost agreată de primarul Lucian Micu, mai ales că, anul viitor, se vor împlini 100 de ani de la naşterea celui care a pus bazele agriculturii științifice și a școlii agricole românești.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *