Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Primarul Lucian Micu, la inaugurarea showroom-ului fabricii Elis Pavaje de la Secuieni

Joi, 18 aprilie, primarul Lucian Micu a participat la inaugurarea showroom-ului de la cea de-a treia fabrică Elis Pavaje, funcțională, din 2017, în localitatea Secuienii Noi, de lângă Roman.

„Este o mândrie că noi, românii, începem să ne dezvoltăm și să demonstrăm că, prin muncă și dăruire, știm să facem produse și să oferim servicii de calitate. O afacere de familie s-a transformat într-un brand de renume și m-am bucurat că i-am cunoscut personal pe Elisiu și Sâmza Goța, precum și pe cei doi fii – Vasile și Emil, care dezvoltă afacerea mai departe. Am cunoscut și o bună parte din echipa care lucrează la fabrica de pavaje de lângă Roman și am fost încântat să remarc faptul că sunt oameni tineri, ceea ce arată că noua generație este pregătită să conducă investiții importante și mă bucur că marii antreprenori oferă o șansă extraordinară tinerilor să se dezvolte și să evolueze la noi în țară, în Moldova, în România.”, a precizat primarul Lucian Micu.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *