Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

18 copii nevoiași au primit ghiozdane și rechizite școlare, prin grija Parohiei Bârjoveni I

La început de an bisericesc, în preajma sărbătorii Nașterea Maicii Domnului și a pomenirii Sfinților Părinți Ioachim și Ana, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, prin grija Parohiei Bârjoveni I din comuna Secuieni, județul Neamț, un număr de 18 copii ce provin din familii cu situație financiară precară au primit ghiozdane și pachete cu rechizite școlare.

Aflată la cea de-a zecea ediție, activitatea Parohiei Barjoveni continuă tradiția de a susține educația în mediul rural. Prin grija părintelui Pantilimon Bogdan Gheorghe și a bisericii ce o păstorește, din fonduri proprii vine să aducă acel sentiment al comuniunii și dragostei frățești prin sădirea în jurul celor mici a nevoii de a evolua pe treptele cunoașterii.

Urmând chemării Mântuitorului Hristos, acum la începutul anului școlar am căutat să aducem în jurul nostru copiii care au participat la Școala de Vară organizată în cadrul parohiei și nu numai. Sperăm ca cele oferite să le fie de folos în buna desfășurare a activității școlare, urmând exemplul tinerei Petrache Mihaela -șefa de promoție a Colegiului „Petru Poni” Roman-2018 care a fost premiată atât de Înaltpreasfințitul Ioachim în cadrul concursului cultural-catehetic: „Stănița, simbol al etnografiei poporului român”, cât și prin bursa „Liviu Tabacaru” oferită în cadrul parohiei noastre anual, in memoriam, de familia fostului comisar.”,  a precizat preotul Bogdan Gheorghe Pantilimon.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *