Activități de prevenție organizate de polițiști pentru siguranța celor mici

a data de 7 iunie 2019, polițiștii Compartimentului de Analiză și Prevenire a Criminalității împreună cu cei ai Serviciului Rutier și reprezentații structurilor de prevenire, respectiv Agenția Națională Antidrog– Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Neamț, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane – Centrul Regional Bacău au organizat o activitate la Palatul Copiilor din Piatra-Neamț realizată sub forma unor ateliere de lucru.

Copiii s-au implicat în atelierele preventive organizate de fiecare instituție parteneră, participând la jocuri si activități interactive pe teme specifice. Astfel, aceștia au completat rebusuri, au rezolvat fișe de lucru și au creat propriile mesaje preventive.

Activitatea a beneficiat de un impact pozitiv în rândul copiilor, iar la final aceştia au primit diplome din partea organizatorilor. 

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy