Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

21 de proiecte de hotărâre, aprobate în ședința ordinară a Consiliului Judeţean Neamț

Miercuri, 29 august s-a desfășurat şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean Neamț, în care au fost aprobate 21 de proiecte de hotărâre, toate importante atât pentru dezvoltarea judeţului, cât şi pentru buna funcţionare a CJ Neamț şi a instituţiilor subordonate.

Am aprobat alături de colegii mei consilieri județeni o serie de teme de proiectare și documentații tehnico-economice pentru obiective de investiții de interes județean precum înlocuirea învelitorii acoperiș la Complexul de Servicii Romanița din municipiul Roman, construirea împrejmuirii interioare la Liceul Tehnologic Special din Comuna Ștefan cel Mare dar și documentația privind consolidarea drumului axial, DJ 155 F, sectorul de la Izvorul Muntelui la Bicaz.
Le mulțumesc colegilor mei pentru dezbaterea și votul de astăzi!
”, a declarat Ionel Arsene, președintele Consiliului Județean Neamț.

Tot în ședința de ieri a fost aprobată încheierea unui acord de cooperare cu Raionul Drochia din Republica Moldova și aderarea Județului Neamț în calitate de membru la Asociația „Rețeaua Destinațiilor Europene de Excelență”- Rețeaua EDEN, cu scopul de a contribui la consolidarea imaginii și a profilului Europei ca destinație turistică durabilă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *