Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

22 de mașini de deszăpezire, pregătite să iasă pe străzile din Roman

Orașul Roman se află sub atenționare de cod galben de ninsoare, astfel încât administrația publică locală s-a pregătit din timp pentru a lua toate măsurile necesare „pentru a interveni în deszăpezirea carosabilului și a trotuarelor.

La primele ore ale dimineții de luni, 19 noiembrie, circulația în oraș se desfășoară în condiții de iarnă. Ninge constant, astfel încât până la această oră nu s-a intervenit cu utilaje, dar cele 22 de mașini de deszăpezire sunt pregătite să iasă pe străzi în condițiile în care stratul de zăpadă va deveni consistent.

„La acest moment există stocuri suficiente de material antiderapant, însemnând 22 de tone de clorură de calciu și 70 de tone de sare.  La noapte, pentru a preveni formarea poleiului, se va interveni în zona centrală cu clorură de calciu și cu sare pe celelalte artere. De asemenea, dacă situația o va impune, echipele operatorului de deszăpezire sunt pregătite să intervină pentru degajarea zăpezii de pe trotuare.  Reamintim agenților economici au obligația să-și curețe trotuarul din fața spațiilor, la fel cum asociațiile de proprietari trebuie să acționeze pentru degajarea omătului de pe aleile de acces în blocuri.”a transmis Primăria Roman

Cetățenii care constată probleme deosebite legate de prima ninsoare sunt rugați să sesizeze situațiile la dispeceratul Poliției Locale, la numărul gratuit 0233.984.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *