3.000 de apartamente şi case scoase la vânzare de BCR, BRD şi Banca Transilvania

imobile

Băncile BCR, BRD şi Banca Transilvania au scos la vânzare garsoniere, hoteluri şi pensiuni, benzinării şi tractoare şi chiar şi echipamente medicale, executate silit de la persoanele fizice sau juridice care nu au mai putut rambursa creditele. Pe listele lor figurează aproximativ 3.000 de apartamente şi case executate silit, cu preţuri sub media pieţei. Băncile au la licitaţie şi autoturisme, de la 5.100 de euro, cum este cazul BRD, care vinde un model de autoturism Jeep din 2006.

BCR are şi cel mai mare portofoliu de imobile rezidenţiale executate silit, respectiv 820 de apartamente şi aproximativ 1.000 de case. BCR are pe lista sa și o benzinărie în oraşul Oreavul din judeţul Buzău cu un preţ de pornire de 791.000 de lei (177.000 de euro).

Banca Transilvania a scos la vânzare aproape 200 de apartamente şi 271 de case.

Majoritatea bunurilor scoase la licitaţie de bănci au preţurile reduse chiar şi cu 25% faţă de evaluarea iniţială, în condiţiile în care sunt la a doua sau chiar a treia licitaţie.

Conform analiștilor, cel mai bine se vând apartamentele, în special cele luate cu credite în 2008, când criza îşi punea amprenta asupra economiei locale.

Sursa: www.zf.ro.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy