Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

„5 acte de dragoste”, invitație la teatru

Casa de Cultură a Sindicatelor din Roman vă  invită miercuri, 3 aprilie, ora 19:00 la piesa de teatru „5 acte de dragoste”.

Cinci piese scurte aparținând unor scriitori americani contemporani vor fi puse în scenă sub ambalajul uneia singure „5 acte de dragoste”, iar distribuția se bucură de prezența Cristinei Deleanu, Eugen Cristea, Tomi Cristin, Jean Lemne, Cristina Pascalin, cu o regie semnată Daniel Nițoi.

Spectacolul a cunoscut peste 120 de reprezentații cu un deosebit succes. Este, așadar, un spectacol matur, deja verificat la public și care speră să aibă același binemeritat succes și în continuare. Este un colaj de comedii spumoase, de un remarcabil bun gust, fără vulgaritate, un spectacol care prezintă în cheie comică diversele etape ale dragostei, din frageda tinerețe până la mult temuta bătrânețe.

Biletele se găsesc la Casa de Cultura a Sindicatelor din Roman la preţul de 60 lei de persoană. Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de promoţia „2 pe bilet”.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *