Bărbați încarcerați de polițiștii romașcani

La data de 30 august 2018, Judecătoria Roman a dispus măsura arestului preventiv pentru 30 de zile, față de un bărbat de 37 de ani, din Horia, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În aceeași cauză, față de un bărbat de 47 de ani, din Roman, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În fapt, la data de 2 august 2018, polițiștii din cadrul Poliţiei Municipiului Roman au fost sesizați telefonic de către un bărbat de 34 de ani, din Trifești, cu privire la faptul că unui prieten de-al său i-a fost sustras un lănţişor din aur.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au demarat investigațiile și au stabilit faptul că acesta, împreună cu prietenul său, un bărbat de 45 de ani, din Bîra, ar fi intrat într-un conflict cu două persoane necunoscute pe terasa unui bar din zona Gării Roman, în urma căruia a sesizat lipsa lănţişorului din aur, fără a putea preciza condiţiile în care acesta i-a dispărut.

La data de 23 august 2018 polițiștii au reușit identificarea celor două persoane ca fiind un bărbat de 37 de ani, din Horia și un altul de 47 de ani, din Roman, care au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Roman pentru a fi audiați, sub aspectul comiterii infracțiunilor de tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice și lovirea sau alte violenţe.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy