Romaşcanii, aşteptaţi să se prindă în „Hora Prieteniei” – miercuri, 23 ianuarie

Miercuri, 23 ianuarie 2019, ora 14:30,  romaşcanii sunt aşteptaţi să se prindă în „Hora Prieteniei”, eveniment care se va afla la cea de-a doua  ediție.
Biblioteca municipală „George Radu Melidon” marchează împlinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Române printr-o Horă a Unirii la care vor participa colaboratorii și partenerii Bibliotecii: Roman #weconnect, KULT Hub, Asociaţia „Muşatinii” Roman, Anima Intelligentia, Asociaţia Cultural-Artistică „Gong”, PTPI – Roman Chapter, UN Youth Romania – Roman Club, ATOR Roman, Fundaţia „Leonardo Murialdo”, elevi de la Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza” și de la Liceul Teologic „Episcop Melchisedec”.

„Vă așteptăm să dăm mână cu mână, pentru a transmite un mesaj puternic de unitate și colaborare tuturor romașcanilor care doresc să contribuie la crearea unei comunități mai bune și mai prospere.”,  este mesajul organizatorilor.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy