Primarul Lucian Micu, dezbateri cu preoții de toate riturile și cu tinerii din oraș

După  discuțiilepurtate săptămâna trecută pe tema priorităților investițiilor pe anul în curs cu reprezentanții din educație, sănătate, asociații de proprietari și ONG-uri, luni, 28 ianuarie,  primarul Lucian Micu, s-a întâlnit cu preoții de toate riturile și cu tinerii din oraș.

Preoții au solicitat sprijin pentru demararea lucrărilor de reabilitare și modernizare a Spitalului Vechi, o investiție estimată la 35 milioane de euro. De asemenea, primarul Lucian Micu i-a asigurat de sprijinul administrației locale pentru vizita pe care Papa Francisc o va face în zona Moldovei în acest an.
Pe tinerii din Consiliul Consultativ pe Probleme de Tineret i-a provocat să scrie proiecte destinate lor pentru care pot obține de la bugetul local finanțări nerambursabile de 50.000 de lei.  Este luată în vedere și reabilitarea Cinematograful Unirea, cu două săli de 50 de locuri și una mai mare, care să se preteze și pentru alte activități, inclusiv spectacole și concerte.

De asemenea, primarul Lucian Micu a  identificat patru locuri în care vor fi  amplasate panouri de baschet și i-a îndemnat să se implice în cele 7 secții sportive ale CSM – tenis de câmp, tenis de masă, șah, box, natație, handbal și fotbal.

„Anul acesta îmi doresc ca, pe Stadionul Moldova, să amenajăm încă două terenuri de tenis și unul de fotbal, cu gazon sintetic, și care să fie acoperit, dar și o pistă de alergare. Voi continua dezbaterile pe tema investițiilor și în cursul zilei de marți, când mă voi întâlni cu reprezentanții mediului de afaceri și cu reprezentanții Consiliului Consultativ al Seniorilor. După ce se va aproba bugetul central și vom ști ce sume ni se repartizează, voi prezenta și proiectele pe care le-am gândit în oraș pentru acest an.”,  a precizat primarul Lucian Micu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy