Ionel Arsene, președinte PSD Neamț: Noua strategie a PNL – atacăm PSD, poate – poate reușim să creștem în sondaje

„PNL începe să își diversifice atacurile la adresa PSD Neamț. Pe principiul dacă îl ataci pe cel puternic, poate reușești să fii și tu vizibil, Leoreanu și Chitic au început o campanie murdară cu atacuri necontrolate și deplasate la adresa mea. Sincer să fiu, sunt surprins de atacurile venite din partea celor doi așa-ziși primari. De ce spun așa-ziși? Pentru că în cazul lui Chitic este vorba despre un interimar care este depășit de propriile atribuții, iar în cazul lui Leoreanu discutăm despre primarul garantat de Traian Băsescu, un băsist traseist, devenit deodată liberal.
Ofițerul descoperit de Roman, așa cum se prezenta Leoreanu cetățenilor, începe să își plătească prin atacuri murdare la adresa mea polițele către cei din PNL, care l-au primit pe listele lor să candideze la viitoarele alegeri. Mai exact, atacurile venite din partea lui Leoreanu sunt precum cele ale slugii care schimbă stăpânii sau în cazul său președinții. De la Băsescu, lui Leoreanu până de curând, primarul de Roman a trecut sub jugul unui nou stăpân, de data aceasta unul dornic de afirmare și care nevoie de acte de curaj.
Pe de altă parte, Dragoș Chitic intră în aceeași categorie și nu ar trebui să mai fie băgat în seamă. Ce știe să facă acest Chitic? Se milogește, se plânge, se declară persecutat chiar de propriul guvern. Strategia lui e una singură – „jelește-te și vei câștiga”. Se plânge în public că este o victimă fictivă a autorităților statului pentru că este conștient de incapacitatea lui de a face lucruri pentru Piatra Neamț. Chitic, mai presus de orice, dezinformează în cel mai josnic mod. Îmi este rușine să văd că o asemenea persoană este în fruntea primăriei și vrea un mandat plin. În luna decembrie, în fruntea Guvernului se afla Dacian Cioloș și guvernul său de tehnocrați. Presupunând că ar fi fost abuzuri din partea prefectului, oare credeți că nu s-ar fi sesizat cineva din cancelaria primului – ministru? Parcă săptămâna trecută PNL se lăuda cu influența pe care o are asupra guvernului. Acum ce fac? Se plâng că sunt asupriți?”.

Comunicat de presa PSD Neamt

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy