Serviciul de Ambulanță Județean Neamț: Sugar găsit mort la Roman și bătrân accidentat la Tarcău

În perioada 8 februarie 2019, ora 07:00 – 11  februarie 2019, ora 07:00, la Serviciul de Ambulanță Județean Neamț s-au înregistrat următoarele cazuri deosebite:

La Roman, în dimineața zilei  de 9 februarie un echipaj medical a fost solicitat pentru bebeluș de 4 luni. Cadrele medicale ajunse la fața locului n-au putut decât să constate decesul. Medicul legist va stabili cu exactitate din ce cauză a murit micuțul.

  • 9.02.2019, ora 08:11, Roman, pacient sex masculin, 4 luni, diagnostic: găsit decedat; pacientul a rămas la locul solicitării;

La Tarcău, un echipaj cu asistent medicala intervenit, duminică, 10 februarie, în jurul amiezii, la un accident rutier, soldat cu rănirea unui bărbat de 70 de ani. Bătrânul, diagnosticat cu traumatism de coloană cervicală, fractură gambă și contuzie pumn drept, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Piatra-Neamţ.

  • 10. 02.2019, ora 11:26, Tarcău, accident rutier cu o victimă sex masculin, 70 ani, diagnostic: TCC, fractură gamba stângă prin accident rutier, contuzie pumn drept, preluat de un echipaj cu asistent medical şi predat la UPU a Sp. Judeţean de Urgenţă P. Neamţ.

 

Informații furnizate de Serviciul de Ambulanță Județean Neamț,  manager  general interimar, Dr. Dorice Albu

 

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy