Accident la Bozieni. A vrut să depășească un camion și a lovit un pieton

FOTO: Arhiva

În după-amiaza zilei de 13 februarie în satul Crăiești din comuna Bozieni a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unui pieton.

Potrivit IPJ Neamț, din cercetările preliminarii efectuate de polițiști a reieșit că un autoturism s-a angajat în manevra de depășire a unui autocamion, moment în care ar fi acroșat un pieton care circula regulamentar pe partea stângă a părții carosabile. Leziunile suferite de victimă sunt ușoare.

UPDATE: Din cercetări a reieșit că o femeie, de 47 de ani, din Vaslui a condus un autoturism pe DN 15 D, iar în localitatea Bozieni s-a angajat în depășirea unui autocamion, a pătruns pe sensul opus de deplasare, moment în care a surprins și accidentat un bărbat, de 53 de ani, din Vaslui, care avea aceeași direcție de deplasare. În urma impactului, bărbatul a suferit leziuni, fapt pentru care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Victima avea peste 1.40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy