Explozie la o locuință din Săbăoani, provocată de gazul scăpat dintr-o butelie

Pompierii au intervenit joi, 21 februarie, pentru stingerea unui incendiu la locuință din Săbăoani, cauzat  de explozia produsă de gazul scăpat dintr-o butelie.

foto cu caracter ilustrativ
foto cu caracter ilustrativ

La locul evenimentului s-au deplasat 3 echipaje de pompieri, cu 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman. A fost solicitat în sprijin și SVSU Săbăoani cu autospeciala din dotare.

Potrivit informațiilor furnizate  de ISU Neamț, Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Săbăoani a reușit să localizeze incendiul care se manifesta generalizat în trei camere ale locuinței.

Proprietara a suferit un atac de panica, fiind asistată medical de echipajul de paramedici SMURD. Aceasta a refuzat transportul la spital.

Ca urmare a producerii incendiului, au ars bunurile din trei camere, elemente de tâmplărie și aproximativ 35 metri pătrați din acoperiș.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy