Concursul “ Matematica pentru toți ”, ediția a II-a

Școala Gimnazială “ Mihai Eminescu ” Roman, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Județean Neamț a organizat, în perioada 19 – 20 aprilie 2016, Concursul Interjudețean de Matematică cu titlul “ Matematica pentru toți ” ediția a II-a.
La concurs au participat un număr de 246 elevi din județele Neamț, Bacău, Vaslui, Iași, Focșani și Suceava.

Elevi din județele Moldovei care s-au înscris la concurs, domnul primar Laurenţiu Leoreanu, în prezența doamnei director a Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu”, Mihaela Rusu și a doamnei Inspector de specialitate ISJ Neamț, Camelia Elena Neţa, le-a transmis un mesaj de încurajare, a apreciat interesul elevilor pentru acest tip de manifestări și și-a exprimat spijinul față de învățamântul romașcan.

Concursul s-a desfășurat pe 5 secțiuni: Clasa a IV-a – 73de elevi, Clasa a V-a – 55 de elevi, Clasa a VI-a – 41de elevi, Clasa a VII-a – 44 de elevi, Clasa a VIII-a – 33 de elevi.

Subiectele au fost elaborate de o comisie formată dintr-un număr de 24 cadre didactice, evaluarea lucrărilor a fost realizată de către o comisie formată din 22 cadre didactice din județ, dar și din județele participante la concurs. Pentru fiecare nivel de clasă s-au acordat premiile I, II, III şi menţiuni.

Premiile au fost oferite de Primăria Municipiului Roman și Rovese Romania SRL Roman.
Feedback-ul primit în urma desfăşurării concursului este unul excelent, scopul organizării acestui concurs fiind stimularea interesului şi descoperirea elevilor talentaţi şi pasionaţi de matematică.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy