Primarul Lucian Micu a verificat în teren lucrările de investiţii din municipiu

Primarul Lucian Micu a fost ieri, 18 martie, pe teren, la lucrările de investiții demarate recent sau care au fost începute în anii trecuți și sunt continuate.

„Voi fi prezent de 3-4 ori pe săptămână pe șantiere, pentru a mă asigura că firmele de construcții își fac treaba, respectă graficele și lucrează cum trebuie. Vă voi ține periodic la curent cu detalii despre fiecare lucrare, pentru ca dumneavoastră să fiți corect informați, iar constructorii să știe că au o obligație față de fiecare cetățean din acest oraș care contribuie la buget și din ai cărui bani se fac aceste investiții. În cartierul Favorit, în zona fostului poligon, am început să construim o parcare de reședință de circa 34 de locuri. Tot în acest cartier, pe strada Panaite Donici, am început, cu echipele proprii, construirea unui nou loc de joacă. S-a redeschis și șantierul de realizare a Parcului Jora, un proiect câștigat pe fonduri europene. Se reiau lucrările de amenajare a canalizării în cartierul Petru Rareș, acolo unde i-am cerut constructorului să finalizeze investiția, pentru că, din luna mai, vrem să începem asfaltarea tuturor străzilor din zonă. Licitația pentru ultimul tronson din Pietonalul Ștefan cel Mare și reabilitarea terasamentului s-a încheiat, iar constructorul s-a apucat de treabă, cu promisiunea ca toată lucrarea să fie gata anul acesta. Se lucrează într-un ritm bun la reabilitarea termică a blocului 33 din Anton Pann, unde a început munca în urmă cu trei săptămâni, iar acum s-a avansat bine și în ceea ce privește realizarea canalizării pentru fiecare locuință în parte.”, a precizat primarul Lucian Micu.

Totodată Lucian Micu, a precizat că urmează să fie demarate și alte investiții și că locuitorii municipiului Roman vor primi toate informațiile despre cum se lucrează, care sunt etapele pentru fiecare lucrare, dar și dacă firmele sunt unele serioase sau doar și-au dorit să obțină contracte fără să aibă capacitatea de a le duce la bun final.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy