Peste 300 de persoane selectate în vederea angajării la Bursa generală a locurilor de muncă

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Neamț a organizat la nivel judetean, vineri, 12 aprilie 2019, Bursa generală a locurilor de muncă.

Au participat 87 de agenți economici (37 la Piatra-Neamț, 38 la Roman și 12 la Tg Neamț) care au oferit  898 locuri de munca vacante.

Principalele ramuri de activitate în care au fost oferite locurile de muncă sunt: construcții (în meserii ca: zidar, fierar-betonist, dulgher, zugrav) fabricarea articolelor de îmbrăcaminte, servicii (în meserii ca: vânzător, ospătar, barman, patiser, bucătar, șofer), asigurări și industria mobilei.

„Cele mai multe locuri de munca au fost oferite în municipiul Piatra-Neamț (453), următorul fiind municipiul Roman (284) și orașul Tg. Neamț (161). Au participat un număr de 928 de persoane, 436 la Piatra-Neamț, 335 la Roman și 158 la Tg Neamț. Ca urmare a acestei acțiuni un număr de 72 de persoane au fost angajate pe loc și 358 au fost selectate în vederea încadrării.”, a precizat Daniel Chirilă, director executiv AJOFM Neamț.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy