Municipiul Roman, gazdă a celei de-a V-a ediție a Moldova Classic Rally

Vneri, 7 iunie, municipiul Roman va fi gazda ediției a V-a a Moldova Classic Rally.

„Evenimentul a fost conceput ca o acțiune regională și este organizat anual în diferite județe ale Moldovei, prima ediție având loc la Iași, în anul 2015. Moldova Classic Rally este a doua etapă din Campionatul de Raliuri de Regularitate pentru Vehiculele Istorice din România.”, precizează Primăria Roman.

Vineri, 7 iunie, Moldova Classic Rally va debuta la ora 08:00, cu primirea invitaților în parcarea din fața Primăriei municipiului Roman, verificările tehnice urmând să aibă loc între orele 09:00 și 10:00. Etapa I a Raliului se va desfășura pe traseul Roman – Hanul Ancuței – Tupilați – Păstrăveni – Petricani – Topolița – Humulești – Târgu Neamț – Parcare Stadion ”Cetatea” Târgu Neamț. Pe durata fiecărui eveniment, viteza medie pe etapă nu poate depăși 50 de km/h.

Evenimentul este organizat de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Neamț, în parteneriat cu Consiliul Județean Neamț și Retromobil Club România. 

Pentru mai multe detalii despre eveniment, click AICI

Notă: Primăria municipiului Roman vă aduce la cunoștință faptul că barierele de la parcarea din Piața Roman Vodă – Colegiul Național ”Roman Vodă” vor deveni funcționale începând de vineri, 7 iunie, după ce se va finaliza evenimentul ”Moldova Classic Rally” (în jurul orei 10.00). Parcarea va fi blocată pe parcursul desfășurării expoziției de vehicule istorice, iar când mașinile de epocă vor părăsi zona, se vor activa barierele și accesul va fi permis contra unei taxe de 1 leu pe oră sau pe baza abonamentului ce poate fi achiziționat de la camera 64 din Primăria municipiului Roman, intrarea dinspre Tosca, la etajul II.

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy