Reabilitare pod pe DJ 207 A peste râul Siret, la Luțca

Reabilitarea podului situat pe DJ 207 A (km 6+591), peste râul Siret, a primit un buget în valoare totală de 5,780,808.24 lei, fără TVA.

Reamintim faptul că la ședința Consiliului Județean, președintele Ionel Arsene a semnat un contract de investiții în infrastructura rutieră cu o valoare totală de 264,301,395.45 lei.

Președintele Consiliului Județean Neamț s-a arătat foarte mulțumit de faptul că lucrările vor fi efectuate de firme autohtone și că banii vor rămâne în Neamț însă a ținut să-i atenționeze pe constructori, afirmând că nu va accepta nicio sincopă în derularea contractului:

Voi fi extrem de exigent în ceea ce privește calitatea și termenele. Treaba mea este să asigur finanțarea, lucru pe care l-am făcut. Nu voi accepta nicio întârziere și nici nu voi face rabat de la calitate. Sunt 44 de obiective de investiții extrem de importante pentru județul Neamț.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy