Senatorul Emilia Arcan anunță adoptarea a două măsuri importante, care vin să ajute pacienții din România

Guvernul Orban, demis și iar propus, sfidează România și pe români în momentele cele mai grele!

Ministrul sănătății Costache, nu a binevoit să participe în comisia de sănătate pentru a da explicații cu privire la măsurile importante ce trebuie luate pentru protejarea populației împotriva coronavirusului, cât și dezbaterile pe ordonanța ce vizează privatizarea sănătății.”, transmite senatorul Emilia Arcan.

Ca membru în Comisia de Sănătate a Senatului, am reușit să adoptăm două măsuri importante, care vin să ajute pacienții din România:

📌 în primul rând, am reușit prin dezbaterile din comisie să îmbunătățim Ordonanța de Urgență a Guvernului PNL, în sensul creșterii cantităților de materiale sanitare și de medicamente ce vor putea fi achiziționate pentru protejarea populației împotriva coronavirusului, precum și suplimentarea finanțării pentru aceste achiziții.

📌 în al doilea rând, am reușit să oprim măsurile halucinante și hoțești a PNL-ului de privatizare a Sănătății.
Am eliminat toate aberațiile cu articolele din Ordonanța dată de PNL & Orban și Costache care vizau accesul spitalelor private la Programele Naționale de Sănătate și la sistemul național de Urgență.

📌 De asemenea, a fost prorogat până în anul 2025 termenul pentru plata contribuțiilor personale (coplata) de către pacienții care apelează la servicii medicale private.

Urmează dezbaterile și votul în plenul parlamentului.

sursa: Emilia Arcan

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy