Deși demis de prefect, Lucian Micu își anunță candidatura la Roman

Prefectul de Neamț, George Lazăr, a anunțat luni, 3 august, într-o conferință de presă, încetarea mandatului primarului de Roman, Lucian Micu, prin ordin de prefect semnat astăzi, 3 august 2020.

Acest ordin vine în termenul legal de 6 luni după decizia definitivă și irevocabilă a ÎCCJ prin care Lucian Micu a fost declarat incompatibil.

Reacția primarului Lucian Micu nu s-a lăsat mult așteptată.

Am aflat din presă că romașcanul George Lazăr, în calitatea sa de prefect, a emis ordinul de încetare a mandatului meu de primar al municipiului Roman. Aștept și hârtia oficială, așa cum este firesc. Decizia sa nu schimbă cu nimic planurile mele. Voi candida, pentru că am muncit în acești trei ani pentru Roman și vreau să continui să-mi duc proiectele la bun final. Le mulțumesc tuturor celor care mi-au fost alături în acest prim mandat și sunt sigur că voi ști să-i țin aproape pe cei care merită și în următorul.PS: voi continua ca, de pe această pagină, să vă țin la curent cu activitatea mea și a echipei care construiește pentru Roman!”, a declarat Lucian Micu pe pagina sa de Facebook.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy