Pregătiți rezerve! Din cauza unor avarii, unele zone vor rămâne până la 24 de ore fără apă

Din cauza consumului mare de apă, din ultimele zile, la nivelul Oraşului Tg. Neamţ, consum ce depășește capacitatea de refacere a nivelului de apă brută în rezervorul din care se realizează potabilizarea apei, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei în oraş începând de astăzi 18.08.2020 ora 11.00 până miercuri 19.08.2020 ora 10.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii de pe străzile: Horia Cloşca şi Crişan, Câmpului, Alexandru Vlahuţă, Unirii şi Cartier Blebea.

Rugăm din nou, pe această cale, populația să utilizeze rațional apa potabilă furnizată prin intermediul rețelei publice, respectiv să nu folosească apa potabilă pentru irigaţii, pentru a se asigura furnizarea serviciului în condiţii normale tuturor clienţilor.

***

Din cauza unei avarii la grupul de pompare din Captarea Lunca şi a complexităţii lucrărilor pentrru remedierea acesteia, Compania Judeţeană APA SERV SA este pusă în situaţia neplăcută de a sista furnizarea apei în Comuna Vânători începând de astăzi 18.08.2020 ora 11.00 până miercuri 19.08.2020 ora 10.00.

Vor fi afectaţi utilizatorii din satul Vânători.

Mulţumim pentru înţelegere!

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, APA SERV este nevoită să sisteze furnizarea apei potabile astăzi, 18.08.2020, între orele 10.00 – 12.00 în Oraşul Tg. Neamţ

Vor fi afectati utilizatorii de pe străzile: Radu Teoharie, Oituz, Popa Şapcă, Obor, Fdt Viilor, Pictor Grigorescu, Uzinei, Abator, 9 Mai, Tudor Vladimirescu, Cuza Vodă (de la Spicu la strada Abator), 22 Decembrie, Ciprian Porumbescu.

***

Pentru remedierea unei avarii la reţeaua publică de alimentare cu apă potabilă, va fi sistată furnizarea apei astăzi 18.08.2020 între orele 11:00-16:00 în Municipiul Roman şi localitatea Cordun.

Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Pompelor din localitatea Cordun siutilizatorii din Zona Fabricii de Zahăr, din Municipiul Roman.

Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați, pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile.

Pentru informaţii suplimentare, beneficiarii noştri pot suna la Dispeceratul ApaServ care funcţionează nonstop, la numărul de telefon 0233/233340, sau pot accesa site-ul companiei: http://www.apaserv.eu

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy