NEAMȚ: Cum poți rămâne fără bani și telefon, în plină stradă

Imagine cu caracter ilustrativ

Poliţiştii din cadrul Poliției municipiului Roman au identificat și reținut pentru 24 de ore persoanele bănuite de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată. Cei în cauză a fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

La data de 22 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au fost sesizați  cu privire la faptul că un bărbat de 39 de ani, din Trifești, a fost victima infracțiunii de tâlhărie.

În baza investigaţiilor desfășurate, la data de 23 decembrie 2020, poliţiştii au identificat persoanele bănuite de comiterea faptei, pe care le-au condus la sediul poliţiei, în vederea continuării cercetărilor.

Din cercetările efectuate a reieșit că, în timp ce bărbatul de 39 de ani se afla pe o stradă din Roman, a fost acostat de către un tânăr de 19 ani și un bărbat de 32 de ani, ambii din Roman, care l-ar fi deposedat prin acte de violență de telefonul mobil și 150 de lei.

În baza probatoriului administrat, cei doi au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Astăzi, aceștia urmează să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Sursa: IPJ Neamț

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy