Oana Bulai: „Mai întâi trebuie rezolvate lucrurile importante apoi bordurile, pavelele și floricele!”

Zilele trecute, Președintele PSD Roman, Oana Bulai povestea despre proiectele de investiții pentru care primari din Neamț și din alte județe au obținut finanțare prin Programul „Anghel Saligny” și întrebându-se de ce oare nu a depus și primarul din Roman astfel de proiecte de investiții pentru modernizarea rețelei de apă și canalizare a orașului.

Astăzi vreau să vă aduc la cunoștință ce au făcut alți primari din fonduri proprii, primari care au considerat că investiția în infrastructura de apă și canalizare este importantă.

Iată câteva exemple care reliefează activitatea atât a primarilor PSD, cât și PNL:

În Piatra Neamț, primarul Carabelea (PNL) a alocat pentru rețeaua de apă suma de 17 milioane lei.

În Vaslui, Primăria a înlocuit întreaga rețea de apă.

Luați exemplu de la Primăria Târgu Neamț! Primarul Daniel Harpa, președintele interimar al PSD Neamț, a înlocuit întreaga rețea de apă din oraș.

Asta trebuia să facă și Primăria Roman.

A avea o viziune care să țină cont de prioritățile și nevoile romașcanilor este foarte important.

Stabilirea priorităților, căutarea și identificarea posibilităților de finanțare prin care se poate mări bugetul local, astfel încât să fie realizate investițiile de care orașul are nevoie, toate acestea sunt esențiale pentru o bună administrare a orașului.

A fi activ, conectat și respectând o strategie pe termen scurt, mediu și lung ar trebui să fie temelia de lucru a unui primar preocupat de binele comunității.

Mai întâi trebuie rezolvate lucrurile importante apoi bordurile, pavelele și floricele!”, a transmis Oana Bulai pe pagina sa.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy