Primăria Roman se implică activ în readucerea romașcanilor de peste hotare acasă

Printe evenimentele de amploare care s-au desfășurat în Roman săptămâna trecută, primarul Lucian Micu a trecut în agendă și o întâlnire cu românii plecați la muncă în străinătate, care s-au întors acasă în concediu. Edilul le-a prezentat romașcanilor înstrăinați soluții de finanțare în cazul în care doresc să se reîntoarcă în Roman.

Prin programul RePatriot (programul care își propune să atragă românii cu spirit întreprinzător de pretutindeni, pentru a investi în România: dacă îţi doreşti să ai propria ta afacere în România dar ai nedumeriri referitoare la capitalul necesar, la oportunităţile de acasă, la fondurile rambursabile sau nerambursabile pe care le poţi accesa, pe lângă susţinerea morală necesară, vei primi sfaturi concrete şi adaptate nevoilor tale; totodata, dacă decizi să te relochezi în România pentru a-ți reclădi o viață aici sau deja te-ai relocat și întâmpini greutăți de reintegrare sau ai nevoie de sprijin în găsirea unui loc de muncă) – la care Primăria Roman a aderat începând din acest an, cetățenii interesați vor avea puse la dispoziție toate informațiile de care au nevoie, prin intermediul unui birou din cadrul primăriei.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy