Evenimentele organizate în luna septembrie

Pentru Primăria Roman, finalul lunii august este rezervat pentru a fi gândit și pus la punct un plan cu activitățile care vor urma în septembrie.

Încă din prima săptămână a toamnei din acest an, va avea loc turul întâi al Cupei EHF la handbal feminin. Astfel, în urma tragerii la sorți, s-a stabilit ca fetele de la CSM Roman vor juca primul tur preliminar acasă, împotriva echipei HRZ Grude din Bosnia Herzegovina. Cu această ocazie, Primăria Roman a făcut o invitație și primarului localității Grude, pentru a participa la primul meci de handbal care va avea loc pe 8 septembrie și care reprezintă debutul în prima ediție a Cupelor Europene.

Tot în luna septembrie este programat și evenimentul în cinstea academicianului Constantin C. Iliescu, când va fi montată o placă aniversară dedicată fondatorul cardiologiei din România. Pe data de 14 septembrie, sunt așteptate la Roman peste 20 de personalități de la București, printre care și academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, dar și medici renumiți.

Vizionarea filmului Octav în regia lui Serge Ioan Celebidachi, fiul celebrului compozitor și dirijor Sergiu Celibidache va fi organizată spre sfârșitul lunii septembrie.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy