Noi detalii despre crima de pe strada Fabricii din Roman

Un tânăr a decedat și două au fost rănite în urma unui scandal ce a avut loc în seara zilei de 27 august, în jurul orei 21:00, pe strada Fabricii din Roman. Totul s-ar fi întâmplat după ce victima a refuzat să se cinstească cu amicul sau, la sfârşitul unei petreceri. Alte două persoane au fost rănite în timpul incidentului. Cel ucis are acasă trei copii.

Conform ProTV victima a mers împreună cu mai mulţi prieteni, în centrul oraşului, unde se sarbatoareau “Zilele Diasporei”. Acolo tinerii s-au cinstit, iar apoi, au plecat spre casă. Unul dintre bărbaţi a vrut să continue însă petrecerea, aşa că a mers acasă la tânăr, care locuia cu părinţii.
Când a văzut că este refuzat, bărbatul şi-a ieşit din minţi. A intrat cu forţă şi a început să împartă lovituri. Tânărul a sărit în ajutorul părinţilor şi atunci a fost înjunghiat.

Alte două persoane au vrut să-l apere dar au fost şi ele rănite, apoi făptaşul a fugit de la faţă locului.

Vecinii au sunat la 112, dar pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. Atacatorul a fost prins la scurt timp, iar acum se află în arest preventiv şi este cercetat pentru omor.

Mai multe puteți citi – AICI

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy