Viziunea edilului din municipiul Roman despre educație

Ziua Mondială a Educației l-a adus pe edilul Lucian Micu în mijlocul copiilor. Pe 5 octombrie, la ceas aniversar, elevii și dascălii unei școli din municipiul Roman, au fost felicitați persoanl de primar. Acesta și-a exprimat și viziunea despre educație.

Astăzi, 5 octombrie este Ziua Mondială a Educației. La mulți ani celor care ajută la educarea celorlalți, celor care sunt educați și celor care înțeleg că educația este piatra de temelie a unei societăți ce vrea să se dezvolte!
Sper ca elevii, cadrele didactice și personalul auxiliar din școlile din Roman să petreacă această zi într-un mod cât mai plăcut și sper ca, pe viitor, educația din România să se bucure și de ”comandanți” care să o trateze cu respect și să le ofere tinerilor cu adevărat șansa de a-și face un rost în viață.

Anual, pe data de 5 octombrie, este celebrată ziua educaţiei şi a celor care activează în acest domeniu. Această zi a fost desemnată de UNESCO pentru a marca semnarea ”Recomandării UNESCO/OIM (Organizația Internațională a Muncii) privind statutul profesorilor” (1966).

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy