Excelența în transparență – Municipiul Roman

Municipiul Roman a câștigat Premiul de Exelență în transparență, la prima ediție a Galei Asociației Municipiilor din România. Orașul nemțean a intrat în competiție cu alte 103 municipii din România, pentru obținerea premiului de excelență pe 10 domenii.

Noi am am aplicat la patru secțiuni și am primit premiul de excelență în transparență. Este o recunoaștere importantă, pentru că eu și echipa din cadrul Primăriei Roman ne-am străduit ca, pe tot parcursul acestui an, să discutăm cu cetățenii și, mai important, să-i ascultăm și să ținem cont de doleanțele lor. Poate nu am mulțumit pe toată lumea, pentru că nu avem suficienți bani, dar cred că întâlnirile cu diferitele categorii socio-profesionale și vizitele pe care le-am avut acasă la romașcani au condus la rezolvarea multor probleme din comunitate. Voi continua să vă ascult, pentru a lua decizii cât mai bune pentru orașul nostru, a declarat edilul Lucian Micu.

Căştigătorii primei ediţii a Galei AMR au fost:

Excelența în transparență – Municipiul Roman

Excelența în educație – Municipiul Suceava

Excelența în sănătate – Municipiul Craiova

Excelența în transport public – Municipiul Alba Iulia

Excelența în iluminat public – Municipiul Brăila

Excelența în sisteme de încălzire – Municipiul Giurgiu

Excelența în promovarea și susținerea antreprenoriatului – Municipiul Satu-Mare

Excelența în amenajarea de spații verzi, parcuri și locuri de joacă – Municipiul Vaslui

Excelența în promovarea turismului- Municipiul Sibiu

Excelența în digitalizare – Municipiul Cluj- Napoca

 

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy