Definitivat 2018: Trei cadre didactice din Neamț au luat examenul cu 10

Ministerul Educației a publicat marți, 24 iulie, rezultatele examenului de definitivare în învățământ.
În județul Neamț, la proba scrisă a examenului, au fost înscriși 191 de candidați. Dintre aceștia 6 candidați au absentat, iar 22 s-au retras în timpul examenului. Nota minimă de promovare a examenului este 8, iar cadrele didactice care au promovat examenul dobândesc dreptul de practică în învăţământul preuniversitar.

În Neamț, trei cadre didactice au reușit să obțină nota 10 la toate probele (cele 2 inspecții la clasă, portofoliul profesional și examenul scris).

Cele trei cadre didactice de 10:

  • Alexandra-Georgiana Burdulia, profesor în învățământul preșcolar la Liceul Tehnologic Petricani
  • Ana-Brîndușa Uscatu, profesor de arte plastice la Liceul Tehnologic Nisiporești-Botești
  • Ionuț-Răzvan Andrei, profesor de educație fizică la Școala Gimnazială Bălțătești

Rezultatele candidaţilor din NEAMȚ pot fi vizualizate aici
Contestațiile pot fi depuse la centrele de examen, conform calendarului aprobat, astăzi, 24 iulie și miercuri, 25 iulie, ora 14:oo. Rezultatele finale se vor afișa vineri, 27 iulie, la centrul de examen – Colegiul Național „Calistrat Hogaș” din Piatra-Neamț și pe site-ul dedicat definitivatului.

Procentul de promovabilitate la examenul de definitivare în învățământ, înainte de contestații, pentru candidații din județul Neamț este de 79,75 la sută.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy