Joi, 26 iulie, în Roman – apă cu presiune scăzută, până la întreruperea totală

Actualizare: În jurul orei 12:15, a fost reluată furnizarea apei potabile în Roman, întreruptă la ora 09.00, din cauza unei intervenții la rețeaua de alimentare cu apă a orașului. ApaServ estimează că apa va curge în tot orașul în maxim trei ore, atunci când se va ajunge le presiunea normală de furnizare a apei potabile în sistem.

ApaServ anunţă beneficiarii săi că, în vederea executării unor lucrări de reparaţii la reţeaua de distribuţie a apei potabile, va furniza apa potabilă cu presiune scăzută– putând să se ajungă la oprire totală, astăzi, 26.07.2018 , începând cu ora 09:00 până la remediere, în municipiul Roman.

S-a încercat rezolvarea avariei fără scoatere din presiune, nu s-a reușit și ca urmare se fac manevre pentru furnizare cu presiune redusă putând să se ajungă la oprire totală.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat tuturor utilizatorilor serviciilor de apă și de canalizare afectaţi de întreruperea furnizării apei potabile.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy