Mesajul primarului municipiului Roman, Lucian Micu la început de an școlar 2018- 2019

Începutul de an școlar este un moment deosebit, un moment încărcat de emoţii atât pentru copii, cât şi pentru profesori, când după o binemeritată vacanţă se aude din nou sunetul clopoţelului pe holul şcolii.

Primarul Lucian Micu a luat parte la  festivitatea de deschidere a anului școlar de la Școala „Vasile Alecsandri”, după care a vizitat școlile și grădinițele din municipiu.

A sunat din nou clopoțelul pentru elevi și cadrele didactice în primul rând, dar sunt sigur că emoții puternice au simțit și părinții, bunicii, fiecare dintre noi până la urmă, pentru că prima zi de școală a fost întotdeauna specială. Eu am împărtășit aceste sentimente de mândrie și speranță la un an școlar cu rezultate cât mai bine alături de fiica cea mică, încă elevă de gimnaziu. Am făcut un tur și prin mai multe școli, grădinițe și licee, să cunosc mai bine generațiile în formare și pentru care muncim să le asigurăm un viitor cât mai bun.În prima zi de școală, copiii trebuie în primul rând să-și întâlnească sau să-și revadă colegii și profesorii și să afle informații despre ce vor studia. Despre asta trebuie să fie școala, despre prietenii, competiție, respect, descoperire și evoluție. Sper ca cei mai mulți dintre elevi să aibă parte de o educație aleasă, iar cadrele didactice să privească în ochi o generație cât mai bună de învățăcei! Succes în anul școlar 2018-2019!”, a fost mesajul primarul Lucian Micu.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy