Șuetă cu scriitorul Florin Raimond Petrescu.

Sâmbătă la Piatra Neamț a avut loc o întâlnire a scriitorului bârlădean Florin Raimond Petrescu, cu prietenii dumnealui nemțeni, mai vechi sau mai noi. Invitația a fost lansată de către scriitor, pe o rețea de socializare. Cu această ocazie, domnul Petrescu și-a revăzut prietenii mai vechi din Piatra Neamț și ia cunoscut personal pe cei noi, de pe rețeaua de socializare. Au fost discuții libere, pe diverse teme. În cadrul întâlnirii domnul Raimond Petrescu și-a prezentat câteva dintre cărțile deja publicate. Este vorba despre ‘Reticularia’ , ‘Așa suntem noi’ și ‘Întunericul eclipsei’.

Florin Raimond Petrescu sa născut în anul 1964, la Bârlad, în județul Vaslui. A absolvit Politehnica, specializarea ‘Generatoare și turbine cu abur și gaze. Autorul se autocaracterizează ca „omul bun la toate”. A profesat ca : inginer proiectant, lucrător în cercetare aplicativă, profesor de tehnologii și nu numai. A fost referent în serviciul public, operator de bază de date pe proiecte europene, reporter de radio și televiziune, redactor de presă scrisă etc… Pasiunea pentru muzică la făcut, încă din anii studenției, să devină membru al coralei „Armonia”. Fiind desenator și grafician, își semnează și grafica cărților proprii.

M. C









This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy