Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A ajuns la spital, acuzând ca a fost drogat și bătut într-o pădure din Neamț

Un romașcan de 30 de ani a ajuns la spital în stare destul de gravă, după ce ar fi fost drogat și bătut într-o pădure din Poienari, chiar la începutul acestui an.

„Ca urmare a unei sesizări din partea cadrelor medicale din Roman, la data de 1 ianuarie 2019, referitoare la faptul că un tânăr de aproximativ 30 de ani din Roman ar fi fost lovit de mai multe persoane în Poienari, polițiștii din cadrul municipiului Roman s-au deplasat la unitatea spitalicească unde au luat legătura cu persoana respectivă. Persoana în cauză a declarat polițiștilor că nu dorește să depună plângere penală sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire, momentan, dar pe viitor, dacă se va decide, va reveni la secția de poliție.”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

Pentru infracțiunea de lovire dosarul se face doar cu plângerea prealabilă a victimei, în termen de 6 luni de la comiterea faptei, în absența unor dovezi clare care ar putea conduce la o autosesizare din oficiu.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *