Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A doua ediție a MTB Roman Maraton, dedicată inclusiv persoanelor care se află în scaune cu rotile

Duminică, 17 martie, au început pregătirile pentru cea de-a doua ediție a MTB Roman Maraton, un eveniment care s-a bucurat, încă de anul trecut, de un mare interes din partea cicliștilor, fie ei profesioniști sau doar pasionați de sportul pe două roți.

„Mă bucur să aflu că, în acest an, evenimentul este dedicat inclusiv persoanelor care se află în fotoliile rulante, dar și tinerilor defavorizați, care sunt, astfel, încurajați să fie activi, să fie conștienți de importanța lor în comunitate. Voi sprijini, și în calitate de primar, dar și personal, acest eveniment, care va avea loc pe 13 iulie, și sper ca un număr cât mai mare dintre noi să ne alăturăm inițiativei, să le spunem și celor din jur despre ea, să ajutăm prin voluntariat la buna organizare și, nu în ultimul rând, să facem cât mai multe mișcare.”, a precizat primarul Lucian Micu.

De asemenea, tot astăzi a avut loc și lansarea celui mai amplu circuit de ciclism din România, MTB Cupa Moldovei, care se va desfășura  în perioada 11 mai – 05 octombrie. Pentru detalii click AICI
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *