Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost predat amplasamentul pentru modernizarea străzii Mihai Viteazu din Roman

A fost predat amplasamentul pentru modernizarea străzii Mihai Viteazu, din municipiul Roman, stradă care face parte din drumul județean DJ 207A.

Acest segment de drum, care intră în reabilitare pe o lungime de 4 kilometri, leagă Romanul de comunele Sagna, Doljești, Bâra, Stănița și Boghicea. Valoarea totală a lucrărilor este de aproximativ două milioane de lei.

„Tronsonul a fost preluat de la municipalitatea romașcană la începutul acestui an și este în administrarea Consiliului Județean Neamț pentru a fi modernizat. Am cerut acest transfer pentru că se circulă extrem de greu pe această stradă. Foarte mulți participanți la trafic mi-au adus la cunoștință starea deplorabilă a căii de rulare și am vrut să rezolv problema, pentru a elimina nemulțumirile conducătorilor auto. Le-am promis romașcanilor că această stradă va fi reabilitată și mă țin de cuvânt! Sunt un om al faptelor!
Modernizarea infrastructurii rutiere în Neamț este prioritatea mandatului meu! Sunt în derulare foarte multe lucrări pe șoselele din tot județul și această avalanșă de șantiere e datorită sprijinului primit din partea Guvernului condus de Viorica Dăncilă.”
, a declarat președintele CJ Neamț, Ionel Arsene.

arsene


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *