A greși e omenește, dar a persevera în greșeli este diabolic

 

Nu am inteles de ce domnul manager al spitalului din Piatra Neamt nu a realizat ca ar putea fi ceva probleme de incompatibilitate si macar de bun simt, caci are cabinetul sau in centrul orasului si vede toata lumea, sa constientizeze situatia si sa aleaga intre functia de manager sau activitatea sa privata .
O miscare foarte inteligenta din partea domniei sale ar fi sa isi dea demisia imediat, inainte ca lucrurile sa capete o turnura penala . Orice om neinstruit poate citi declaratia dumnealui de avere si interese unde se observa clar ca firma Cardior pe care functioneaza si cabinetul medical nu apare decat in dreptul sotiei domnului manager, cu toate ca el detine 50% din aceasta firma .
Deci foarte clar , in opinia noastra , din ce putem vedea in declaratia de avere si din ce reiese de la camera de comert, domnul Lazar Ioan a poate fi suspect de fals in acte publice sau nu mai stim noi sa citim .
Desigur ca am auzit si varianta in care managerul interimar ar avea alte obligatii , varianta falsa, deoarece ORDINUL Nr. 1836/23.10.2007. pentru stabilirea atribuţiilor managerului interimar al spitalului public spune clar la punctul 37 ca : “respectă prevederile legale privind incompatibilităţile şi conflictul de interese”. Alte dispense de la lege nu mai exista .
Poate domnul Lazar intelege pana nu e prea tarziu ca , pe langa multe alte lucruri de care se face suspect , fapta de a nu trece o firma in declaratia de avere si interese nu este o smecherie destepta, deoarece in cazul în care o persoană vizată de depunere de declaraţii de avere sau de interese care nu corespund adevărului, textul legii face referire la prevederile Codului Penal, şi anume la pedeapsa cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani pentru săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii .

DECLARATIE DE AVERE LAZAR IOAN
CERTIFICAT CONSTATATOR FIRMA CARDIOR
12

Maria G.

PS: Dupa ce se vor lamuri lucrurile la acest spital va vom prezenta un material legat de toate atacurile fondate sau nefondate la adresa domnului Lazar Ioan .
Suspectam , documentam si vom argumenta in curand un complot bine pus la punct in vederea stricarii imaginii si a inlaturarii de la conducerea spitalului a domnului Lazar Ioan .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy