Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A incendiat o mașină, polițiștii l-au reținut

La data de 29 aprilie 2019, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Bicaz au identificat şi reţinut un bărbat de 38 de ani, din Farcaşa, sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu.

La aceeaşi dată, în prezentării acestuia la Judecătoria Bicaz, s-a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, fiind introdus  în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Neamţ.

În fapt, la data de 29 aprilie, în jurul orei 02.00, poliţiştii au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către un bărbat din Farcaşa, cu privire la faptul că a fost incendiat autoturismul fratelui său, de 42 de ani, de către persoane necunoscute.

Din cercetări a rezultat că autoturismul incendiat se afla parcat în curtea apelantului, iar la faţa locului a fost identificat un recipient din plastic, care emană miros combustibil.

În cauză au fost demarcate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi distrugere, valoarea prejudiciului creat fiind de aproximativ 3.000 de lei.

  • Articol documentat cu sprijinul IPJ Neamț
dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *