A inceput extinctia televiziunilor si a televizoarelor clasice care vor dispare instantaneu in favoarea noii tehnologii video 360 grade

Ultimele inovatii si inventii in materie de televiziune digitala vor duce intr-un timp extraordinar de scurt la disparitia televizorului clasic pe care il stim cu totii .
Până în acest moment, televizorul clasic a avut aplicaţii limitate de genul : vizionarea programelor şi a casetelor video sau CD / DVD . Acum avem deja pe piaţă primele modele de Smart TV-uri care trimit la gunoi orice alt tip de televizor .
In plus, fata de televizoarele normale, Smart TV are internet care include un browser , si facilitati de socializare si comunicare .
Tot pe acest tip de tv gasim si tehnologia 3D care pana acum un an era doar un vis frumos, întrucât această facilitate era accesibilă doar în anumite săli de cinema.
Dar bomba care va ingropa definitiv televiziunea clasica transmisa prin aer si cablu sunt filmarile in 360 de grade ce sunt posibil de transmis doar in mediul internet, avand nevoie de tehnologii avansate de decodare din sistem binar in sistem video .
Mai concret, in curand telespectatorul nu se va mai uita doar la cadrul impus de filmare ci va avea posibilitatea din telecomanda sau mouse sa se invarta 360 grade in jurul obiectivului, deci sa se plimbe prin scena filmului . Pare ireal sa te poti plimba de unul singur printr-un film dar iata ca tehnologia este acum disponibila si filmarile demonstrative reprezinta funia pusa de gatul televiziunii clasice care va fi abandonata masiv in favoarea noii solutii si vom asista la un declin scurt si usturator, cum a fost si in cazul filmelor urmarite pe video sau a cinematografelor ce rulau cu salile pline .
Deja imi imaginez gospodinele plimbandu-se din mouse prin telenovele , microbistii intrand virtual pe teren , manelistii dansand alaturi de Guta, devoratorii de stiri plimbandu-se din telecomanda la locul accidentului si nu vreau sa ma gandesc ce vor face pasionatii de filme xxx, dar cert este ca asistam la apusul televiziunii clasice care va deveni antichitate in fata mediului 360 , sistem video care la inceput va fi foarte scump de implementat ca transmisie, ceea ce inseamna ca televiziunile locale vor disparea ca ceasurile cu pendula si cuc in fata celor electronice .
Mai jos aveti un exemplu de filmare 360 pe care o puteti manevra cu ajutorul mouse-ului pus pe imagine si cu click stanga trageti in ce directie doriti .

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy