Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A luat foc spitalul și politicienilor PNL, USR-PLUS și PRO România „le arde” de ședințe de CJ pentru împărțit funcții

O situație demnă de „noaptea minții” a avut loc astăzi în Consiliul Județean Neamț. După ce au refuzat orice comunicare în folosul Spitalului Județean după tragedia de la ATI, lătrând la Lună și fâcând orice numai să nu își asume bărbătește vreo responsabilitate, aflăm că domnii și doamnele consilieri județeni de la PNL, USR-PLUS și PRO România au terminat tot ce au avut de făcut și s-au gândit să convoace o ședință extraordinară pe 20 noiembrie, la ora 12.00.

Am crezut că este vorba despre o inițiativă deosebit de importantă care ar direcționa fonduri pentru refacerea secției de ATI, ar încheia parteneriate cu entități care ar putea da o mână de ajutor pentru lucrările de la spital, ar face orice, ar cumpăra măcar un ac pentru cetățenii județului Neamț care i-au ales să îi reprezinte pe acești stimați consilieri.

Ei bine, marea ședință extraordinară a avut următorul proiect pe ordinea de zi:

  1. Depunerea jurământului de catre consilierii supleanți ale căror mandate au fost validate.
  2. Proiect de HOTĂRÂRE privind constatarea încetarii de drept, prin  demisie, a mandatului de consilier județean al d-lui Stoica Mihai Doru și declararea locului vacant
  3. Proiect de HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al d-lui Gavrilescu Bogdan și declararea locului vacant
  4. Proiect de HOTĂRÂRE privind constatarea încetării de drept, prin demisie, a mandatului de consilier județean al d-lui Sauciuc Cristian și declararea locului vacant
  5. Diverse

În caz că nu ați înteles… n-a trecut nicio săptămână de când au murit oameni arși de vii în spital și acestor indivizi le arde de mandatele a 3 consilieri, fără de care nu pot salva județul Neamț prin proiecte riguroase. Dacă așa arată proiectele de viitor ale acestor domni și doamne, e cazul să ne îngrijorăm cu toții.

S-au plâns întâi că „Nu participă președintele CJ, Ionel Arsene.” Apoi, s-au trezit că, ATENȚIE: ”Ședința extraordinara de astăzi a Consiliului Județean Neamț nu a mai avut loc. Unul dintre motivele amânării acestei ședințe este lipsa motivării instanței în ceea ce privește validarea mandatelor noilor consilieri județeni. Un altul este lipsa avizelor comisiilor de specialitate pentru proiectele de hotărâre, comisii care nu pot fi alcătuite și votate decât în plenul CJ.” Este chiar declarația lui Florin Zaharia, semnatarul proiectului de ședință.

Acești oameni au convocat după ureche o ședință de Consiliu Județean, omițând „micul” detaliu legat de concentrarea forțelor pe tot ceea ce înseamnă spitalul de la Piatra-Neamț și neavând măcar motivarea instanței pentru validarea mandatelor noilor consilieri.

ACEȘTI OAMENI IAU DECIZII PENTRU NEMȚENI! Absolut șocant.

Dacă am lămurit chiar cu spusele lor problema legată de mandatele care nu au încă motivarea instanței, să vedem de ce a absentat președintele CJ Neamț, care, spre deosebire de consilierii viteji de după război, chiar a avut lucruri importante de făcut pe 20 noiembrie la ora 12.00! În mod ironic, PRO România spune că „Ionel Arsene vine la serviciu opțional, când are chef, fiind suplinit la conducerea județului de niște politruci.”

Dacă era în vacanță prin Tenerife, am fi subscris afirmațiilor, dar președintele de CJ încerca să găsească soluții alături de oamenii competenți pentru redeschiderea ATI din spitalul de la Piatra-Neamț CA SĂ NU MAI MOARĂ OAMENI!

Credem că orice om normal la cap are ca prioritate sănătatea și viața unor oameni, nu niște avize, hotărâri, hârtii, „comitete și comiții” pentru niște funcții care mai pot aștepta câteva zile. Măcar în al 20-lea ceas să pricepem ceva din tragediile țării acesteia, dragi consilieri PNL, USR-PLUS, PRO ROMÂNIA!

„Josnicie și nepăsare liberală!

Deși urgența în județul nostru este să redeschidem Secția ATI la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț pentru a putea fi salvați oamenii infectați cu SARS CoV-2, liberalii sunt preocupați de cu totul alte probleme decât cele reale.

Astăzi, în timp ce eram în Spitalul Județean, alături de conducerea unității, de colonelul Ciprian Mitrea de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și aparatul tehnic din Consiliul Județean să găsim o soluție pentru redeschiderea ATI, consilierii județeni de la PNL și partenerii lor convocau o ședință de Consiliu Județean, în scop pur politic.

În fapt, au arătat aceeași atitudine sfidătoare, dând dovadă de josnicie și nepăsare față de nemțeni și problemele grave cu care ne confruntăm în această perioadă, la fel ca în ziua în care i-am așteptat să ne consultăm asupra unor soluții pentru Spitalului Județean și nu au răspuns invitației mele.

Astăzi, au confirmat încă o dată că nu le pasă de tragedia de la Spitalul Județean și că singura lor preocupare este de a-și împărți funcții politice.

De fapt, s-au făcut încă o dată de râs atât față de cei care i-au votat, cât și față de cei care muncesc pentru deblocarea unei situații grave care îi privește pe nemțeni. Personal, consider că mai important decât sănătatea oamenilor nu e nimic pe lume.

Pentru această gașcă ierarhia priorităților e cu totul alta. Până la urmă au renunțat la ședință, probabil realizând penibilul situației în care se aflau. Au plecat cu coada între picioare și au rămas cu rușinea!

Cele 77.000 de voturi cu care am fost învestit de nemțeni mă obligă să lupt în interesul tuturor cetățenilor județului și oamenii să fie tratați cu maximă responsabilitate!

Prioritatea mea în aceste momente este să găsesc soluții să salvăm viețile nemțenilor noștri și nu împărțirea sinecurilor politice așa cum vor liberalii și partenerii lor!

Asa să ne ajute Dumnezeu!”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *